dilluns, 11 de novembre de 2013

CONVOCATÒRIA VIII PREMI PEP SEMPERE


L’Associació cultural Pizpirigaña convoca el VIII PREMI LITERARI PEP SEMPERE, un premi que vol reconèixer experiències de persones i col·lectius que reflexionen i actuen al voltant de la literatura infantil i juvenil i que dia a dia s’esforcen per contagiar aquest entusiasme  al seu entorn


Des dels seus inicis , en juny de 2007 , cal destacar la varietat de col·lectius que han estat guardonats :
.- publicacions , com la revista ‘Peonza’ ( juny 2007).
.- Centres educatius com Escola Gençana de Godella (València) ( juny 2009) , I.E.S Rodríguez Fabrés de Salamanca (accèsit, juny 2012), Col·legi Jaime Balmes (Elx) ( juny 2013). Col·legi Públic Ramón Y Cajal (Xirivella) (accèsit 2013).
.- Col·lectius de mestres : Dilluns poètics” d’Alacant (juny 2010), grupo “Abanico” de Fuenlabrada ( juny 2012).
.- Bibliotecaris, com el bibliobús escolar de Zamora (juny 2008), i la Biblioteca Pública de Zuera (Zaragoza) ,(juny 2011).
.- Grups d’animació lectora : fábrica de rodamientos Nachi industrial SA, de Salamanca,(accèsit, juny 2007), i el centre penitenciari de Brieva (accèsit, juny 2011).

El jurat es reunirà a Elx, i és per tal motiu que, en mans de Ricard Chumillas, el bosc d'Arenas de San Pedro es converteix avui  en un mediterrani hort de palmeres que la lluna il·lumina. 


 
Seràs tu, lectora o lector, el guardonat aquest any?
Ja saps el que has de fer ?
Et cal més informació ?
Elx, novembre  2013